Alla inlägg under juli 2008

Av Camilla - 9 juli 2008 08:34

Den 25 april fick "Linus" Zeraphina's Black Velvet, nytt hjärtintyg UA 13 år gammal.


Linus är kullbror till Eltons morfar Tintin. Och han är efter SUCH NUCH Apricot Pacific och Campanards Yasmin.


Monica som äger honom, fick honom av mig som tack för att hon hade hans mamma Nesta i 6 månader och for hela den delen omkring och ställde ut henne. Ja de var så långt nere som i Laholm, och uppe i Gällivare.


Linus själv har aldrig gått bra på utställningarna, men han är far till en champion.


GRATTIS Monica till det nya intyget och TACK för att du tar så bra hand om den lille skiten!

Av Camilla - 9 juli 2008 08:32

Godis löp är nu över för denna gången (PUH) men Pyret går in i höglöpet.

Elton stissig som attan, men det är "no-no" av flera olika anledningar. Han får leva i celibat ett par veckor till. För nu är det bara veckor kvar tills han ska undersökas igen. samtidigt som tiden sniglat sig fram så får man en känsla av att det gått i raketfart!


Av Camilla - 8 juli 2008 09:15

Och eftermiddagen igår, vilket gör att jag är trött, tung i huvudet och lite ont. Jag älskar själva fenomenet åska, men alla känslor som ändringarna i tryck, luftfuktighet mm genomgår inför ett åskoväder tar på min kropp...


Skulle kunna sova runt när det är sådant väder.

Av Camilla - 7 juli 2008 14:54

Joel har åkte hem till sig för denna gången, och Alingsås-resenärerna är hemma. Själv kopplade jag av genom att sova till nästan nio i morse.

  Idag ska Lillan få bada. Inte för att hon kommer att uppskatta det, men ska hennes päls hinna bli okej på riktigt tills på fredag när hon ska ställas ut, så får det ske idag. Får se om man kommer ihåg alla knep som man fått lära sig.

  Planer för damen, ska ställa henne både på fredag och lördag och sedan är hon anmäld till Ronneby i Augusti... och jag vill eventuellt ställa henne på Öland också. Domaren där ska vara petig med konstruktion (skuldror) och rörelser. Skuldrorna ville jag ha bättre, men rörelserna har hon definitivt som de ska vara.

  Pappa som ger kaninerna idag, vad skönt. Fast det nya lilla mysdjuret får jag ge själv. Min kanin som inte är en kanin utan en hare, en belgisk hare närmare bestämt. Tan svart (b&T) förstås =)
Hon är inte riktigt van vid vår mat och BH är väldigt känsliga i sina tarmar så man får vara försiktig.  De kan bli dåliga i magen vid foderombyte, efter resor, omställningar i vädret mm.

  

Av Camilla - 6 juli 2008 08:18

Vaknade till en ganska sval dag. Temperaturen har inte riktigt kommit tillbaka efter gårdagens åska, men jag tror inte att Tor är redo att ge sig av.

huvudvärken består, även om jag inte har några problem med magen nu. Synd att jag missade träffen, den ska ha varit lyckad, och jag ville verkligen dit.

NÄSTA GÅNG! Då ska jag dit (om inget annat kommer emellan)


Idag är det operation städning för ikväll kommer Alingsås-resenärerna tillbaka. Nej, det är inte jättestökigt, lite dammsugning (toppen....)och småplock. Joel har placerat sin helggarderob på golvet på toaletten så han får plocka upp det. Asta (våran Grå Jako) är stökig så hons ka gå dammsugat på golvet runt sig och trappen upp ska dammsugas ren från hundhår. Ja och disken förstås, inte mycket där heller, 2 tallrikar, glas och uppsättning bestick.


Kaninerna får en ren hö dag. Det kan Alingsås-resenärerna behöva, efter att ha suttit där uppe en hel helg i den värmen de har haft där.

Av Camilla - 5 juli 2008 09:17

Meningen var att jag, Joel och Lillan skulle köra till Nättraby idag på cavalierträff, men jag har fått maginfluensa så vi får vacker stanna hemma.

Känns sorgligt, har fått höra att indra skulle dit, och det var planerat en hel del roliga saker för hundarna. Själv hade jag behövt fått lära mig lite pälsvård av Helena...

Av Camilla - 5 juli 2008 09:15

Cavalierernas utställningshelg är nu över.

På Circuten som gick av stapeln i torsdags, blev Hackensack Ginger Rodgers BIR och CH Miletree Perion BIM.

Hancertet gick till en vacker b/t hane från Norge: Anberan Mocha Sanani.


På fredagen var det dags för WDS och här blev CH Miletree Perion WW-08 och BIR.

Bim blev en trefärgad tik från Finland,


STORT GRATTIS till vinnarna!

Av Camilla - 5 juli 2008 08:12

Vi körde ner till sjön ikväll, Joel var rastlös och jag kände mig bättre.

Kom ner en timme tidigare än i torsdags, och det nappade - INTE!

Hade nästan bestämt oss för att packa ihop och köra hem när Joel lyckades få upp kvällens enda riktiga hugg och enda fisk.


Vi fotar och släpper tillbaka om de inte är allvarligt skadade (till Joels förtret, han tycker vi ska ta hem allt och slänga ut i åkern till rävfamiljen som kommer förbi)


Idag fick bonden som bor nästan bredvid oss, en ny kalv. Så vi passade på att gå ner och kika på den, och fota till Anton. När jag ringde till Anton så sa han: mamma, ja visste att jag inte skulle följa med till Alingsås... och detta fast han har haft jätteroligt där uppe.

När vi gick ner så såg jag något som flög runt på himlen och skulle precis säga åt Joel "kolla vad många fåglar" när jag såg att det var en tromb som flög runt i höet. En säkert 30 m hög pelare som virlade, 2-3m i diameter på botten och större ju högre upp man kom.

Egentligen ganska väntat, just då hade vi 29 grader i skuggan och åskan nalkades.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards