Alla inlägg den 14 juli 2008

Av Camilla - 14 juli 2008 13:57

För er som inte vet vilken Malin är så kommer här en liten presentation:
Malin är min systerdotter. Hon fyller 16 i december. Hon tillhör bokstavsbarnen, dvs hon har en diagnos och är förståndshandikappad.

Malin är inte dum, ånej, tro inte det. Hon är bara senare i sin utveckling. En framåt, härlig tjej som får vänner överallt, och som inte förstår varför man är elak mot varandra.


För lite sedan fick hon en mobiltelefon med kontantkort. Hon älskar när man ringer till henne, och i går ringde hon till moster Emme, vid halv åtta på morgonen.

- Åh sov du? så pratade hon en stund innan hon sa åt Emme att somna om igen. Någon timme senare ringde hon till Linda (som också sov nu när hon har semester). Några minuters kallprat med en yrvaken Linda innan hon sa: Åh det kommer någon, och så la hon på.


Innan mobiltelefonen så ringde hon på den vanliga telefonen, men inte mobilnummer, utan hemnummerna. Passade på när mamma och pappa var ute, och när hon fick höra att pappa Ingmar var på väg in så la hon på i örat på den hon pratade med.


Funderar på om jag skulle ringa henne senare i kväll på mobilen och fråga om hon ville följa med ner till havet och testa metlyckan. Hoppas det fortsätter att vara fint väder ikväll så blir det av framåt sju tiden.

Av Camilla - 14 juli 2008 11:56

Cyklade till Pukavik som vanligt, fortsatte sedan längs E22 till Norje där jag sedan siktade på hemmet igen. Vet inte riktigt hur långt det kan vara, si så där en 6-7km kanske. Tog bara en halvtimme, men sista backarna var jag ganska mör i benen. Slarvat med motionen så flåset och benmusklerna är ganska så obefintliga just nu.


De har grävt ner någon sorts kablar mellan Norje och Pukavik, och sedan har de plattat till och fixat så att det blir som en cykelväg eller promenadstråk. Kan ta och gå den med hundarna längre fram. Men inte ännu, vill cykla till mig lite kondis först.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards