Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Camilla - 11 februari 2009 19:58

*Fniss*

Idag när mamma och Lotta var och handlade så blev de som vanlitg antastade av telenor-kidsen. Jaja, jag vet, det är deras jobb och det måste vara ett ganska så otacksamt jobb egentligen, men idag nappade mamma. Men det var bara det att hon var lite disträ och (som vanligt *förlåt mamma*) förvirrad, så hon tog både asken med sin nya mobil, skivan med dongeln och så demo-telefonen. Så jag döpte om henne till Klepto-mamman *hahaha*

Av Camilla - 11 februari 2009 07:29

Jag stannar hemma idag också. Igår och i måndags var det för min förkylning, och idag är det för vädret!

Men visst är det underbart vackert? Jag tog vägen ner till postlådorna när jag skulle kolla väglaget, ca 200m med orörd snö, underbart vackert. Passade på att ta med mig kameran på turen, och fotade lite. En del vet om min fascinering med knotiga och trollaktiga träd, så idag visar jag ett vackert foto på grannens hängbjörk.

Det vita som ser mysko ut på bilden är inte fel på kameran, eller något sådant utan nya fina snöflingor som dalar ner i allt snabbare takt.

Lite senare idag ska jag ta kameran med mig ut när hundarna är ute. Lillan älskar snö och brukar bete sig väldigt roligt.


Tänkte en sak: hade detta varit i England så hade hela kommunen stängt, ingen hade kunnat ta sig fram på något sätt. Det var väl ungefär denna mängden som London fick för någon tid sedan ;)



Av Camilla - 11 februari 2009 06:47

När jag vaknade visade vår tempmätare i köksfönstret på +0,5, och ute flyger det fortfarande lite snö. Enligt SMHI.s sida så ska det snöa här hela dagen. Vinden ska vara 6m/s.

Innan jag ens funderar på att ge mig av till skolan så ska jag gå utoch kolla vår lilla väg. Har sett att det kör bilar - väldigt försiktigt - på Vikakvarnsvägen, men det är ju en större och kommunal väg. Vår är inte kommunal utan vi får skotta den bäst fan vi vill. Och killarna som brukar göra det åt oss, med traktorer, har ju sina vanliga jobb att göra också så vi är inte högt på prioriteringslistan.


Men visst är det härligt?! Hundarna var överlyckliga när de kom in. Jag ska ta med mig kameran ut idag och fota dom i snön. Trodde inte att vi skulle få någon egentlig snö att prata om så detta är underbart! Och så länge som vi har mat och värme så får det gärna fortsätta att snöa =)


Fast..... jag vill kunna köra ikväll. Det är ju min biokväll med Malin, Anton, Joel, Oskar och Molly.....

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards