Alla inlägg under mars 2009

Av Camilla - 9 mars 2009 18:47

Kolla in denna polisen, han finns i USA, men har blivit världsberömd via YOUTUBE för att han dansar...

coolt!

Av Camilla - 9 mars 2009 16:31

Idag har Skrållan (Vouges Teach Me Tiger) och Molly (Zeraphina's Love Is In The Air) varit hos Christoffer i Näsum, och fått nya hjärtintyg. Båda UA, Molly "bara" 2 år så det ska ju vara helt okej, men Skrållan är hela 11 år gammal, och det är inte många i den åldern som klarar att hålla sig UA.

Tack Anki, för att du fortsätter att ta intyg på gamla Skrålletroll!

Av Camilla - 9 mars 2009 06:56

eftersom Indra har haft en jobbig natt (och då helt automatiskt jag också)

hon har börjat att få lite lättare förvärkar, så det är tur att mina föräldrar är hemma hela dagarna och kan hålla koll på henne, medan jag är i skolan. Skulle det bli allvarligare (dags för valpning) så är jag bara 40 min iväg och kan komma hem ganska så snabbt (mycket 110-väg och jag kör då rakt inte 110 på dom!)


Idag är hon på dygn 58 och nu kan det verkligen ske vilken dag som helst.


Kommer ihåg min allra första tik och hennes första valpnig. Zitha höll på att riva och slita i både min säng och i valplådan hela natten och långt in på dagen innan det var dags att putta ut de små. 12-14 timmars öppningsvärkar. Stackars henne!


Pyrets första kull gjorde hon likadant, men de andra har gått mycket lättare och snabbare. Lillan gjorde inte mycket väsen av sig, varken under värkarna innan, eller när valparna kom. Inte ett knyst när första valpen gjorde entré utan bara ett lite längre och djupare stön. Faltiskt lite scary!

Av Camilla - 9 mars 2009 06:52

Med andra ord typiskt svenskt vårväder =)

Igår regnade det stora droppar, och vi kunde svurit på att det var lite snöblandat också trots att det var över 3½grader varmt. Regnade hela tiden som jag och Linda putsade på kaninerna och gav dom mat, faltiskt i princip hela dagen och kvällen... och idag när jag stiger upp är det -1 och frost överallt. Ja, dimmigt också. Får köra tidigt och försiktigt kanske.

Av Camilla - 8 mars 2009 14:49

Igår kväll körde Niklas kompisar, och Emme var hemma ensam... och rätt var det var så ringde vår systerson: det är några killar som kör väg med er bil.... och ja, det stämde. Bilen blev stulen, och finns nu hos polisen (de tog den igår, när tjuvarna försökte stjäla mer på annat ställe)

Så nu är de billösa igen, och han har sin praktik att ta sig till i morgon. Taskigt!

Av Camilla - 8 mars 2009 14:44

Ute i regnet och kylan, för att byta torkarblad på Lindas Volvo, modell nyare... Skrattade åt mig själv, dålig cirkulation i fingrar och tår, så de försvann ganska så snabbt, vilket betyder att det var ett riktigt äventyr ala Indiana Jones, bara att öppna kartongen torkarbladen låg i. Att sedan öppna den lilla påsen i kartongen där fästena låg, det var helt omöjligt att klara av med fingrarna.

Min motorik försvinner, fingrarna blir stela, styva, gör ont, och känslen försvinner... jävla skit! Och inte kan doktorn hitta något fel, mer än att det är typiskt för en storrökare.... hahaha jag har inte rökt sedan högstadiet, och det var 1988-89... och inte ens då kunde jag kallas storrökare precis.


Av Camilla - 8 mars 2009 07:04

Och sova ut betyder INTE att man stiger upp vid halv sju-sju varje morgon! Men Indra har andra idéer och tankar. Och i kampen om sova - elle inte sova - så är det hon som vinner. Jag försöker, men så tänker jag: det är liv i luckan i hennes mage, bara några dagar kvar nu, och kanske det trycker på hennes kisseblåsa. Och så vinner hon igen.

De två senaste morgnarna har hon väckt mig med flämtningar och kindpussar, och tvättat sig på magen ganska mycket. Så idag ska jag ta och raka ner henne runt spenarna och plocka fram lite mer av hennes tilltänkta valpningsmaterial. Lika bra att vara förberedd.


Av Camilla - 7 mars 2009 16:28

Här är en annan vars röst jag bara älskar!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards