Alla inlägg under januari 2009

Av Camilla - 16 januari 2009 15:44

Precis hemkommen efter dagens promenad med hundarna. Gick jättebra idag, Lillan visste direkt att det inte fick dras och att hon inte får gå framför mig. Kanon.

Däremot funderade jag på om hundarna var helt kockobäng? Vi har blivit utskällda av varenda hund som lever i hundgårdar på våra promenader, är det någon som är lös på sin tomt så säger den också ifrån, och inet ens den dagen när ena leonberger-typen sprang ut genom sin grind, Godis reagerade närmnvärt. Men idag var det ett får som bäade, och Godis släppte svansen och ville sticka direkt *skakar på huvudet*

Lillan och Pyret blev också osäkra.... och det är inte ens första gången vi träffar på SAMMA får på våra promenader. Jaja....


Av Camilla - 16 januari 2009 15:41

Jag misstänker ju att jag fått ett bråck i op-såret, och det har diskuterats fram och tillbaka i familjen vad det kan vara.

Mammas första förklaring var att det kunde vara magmusklerna, fast jag tror ju inte det. Borde inte magen bli plattare när man får magmuskler? Jag har fått en kula på magen istället, som jag inte ens hade när jag var som tjockast.

Emmes andra förklaring är den klart bästa. Jag menar, ska jag anses vara ett freak så ska jag satsa på det också: hennes förklaring är att jag har en alien som vill ut *skrattar*

Av Camilla - 16 januari 2009 08:49

och en underbart vacker himmel, härliga ljusa färger, rosa, blått.

Trots att jag får så ont i kyla, så kan jaginte låta bli att bli tjusad av hur vacker en kall morgon är. Frost på gräset, bleka färger.

Och bonusen: hundarna vill in snabbt för att det är kallt och de vill ha käk ;)

Av Camilla - 15 januari 2009 20:14

Idag kom det ett fint paket från Adlibris. Tre nya böcker. Eller, ja... det är ju inte riktit rätt. Det är tre dubbelvolymer. På engelska. Mycket enklare att få tag på engelska böcker skrivna av Nora Roberts, och det är inte svårare att läsa en engelsk bok än att göra det på svenska.

Idag kom del 1-4 om bröderna MacKade:
1. The Return of Rafe MacKade

2. The Pride of Jared MacKade

3. The Heart of Devin MacKade

4. The Fall of Shane MacKade


och så den sista boken innehåller också två volymer:

Once More with Feeling

och Treasure Lost, Treasure Found.


6 nya böcker att läsa. Jippiee!


Och i morgon eller på måndag borde nästa bokpaket komma, jag har köpt sex begagnade harlequin-böcker i en annons på Blocket.se . Av Nora Roberts förstås. 

Men trots att jag har så många böcker av henne nu, så är det "en piss i oceanen" för hon har skrivit måååånga mååååånga böcker. Inte bara romaner utan även sk kiosklitteratur. Kvittar mig vilket, älskar hennes böcker och sätt att skriva, härliga personporträtt och underbar, underfundig dialog med mycket undermeningar.

Av Camilla - 15 januari 2009 19:04

Jag har problem med att promenera när det är kallt, jag fryser trots varma skor, strumpor, t-shirt, tröja, jacka, halsduk och vantar. Mina fötter och händer blir alldeles vita och gör ont, för att sedan bli nomma (utan känsel).

Dessutom: är det halt ute så spänner jag mig, så att jag får ont i ryggenoch sedan kan jaginte klä på mig kläderna för värken.

Så jag har inte promenerat så mycket med hundarna på länge nu.

Men idag tog jag flickorna och gick vår promenad. Har Caesar Millans bok och efter lite läsning har jag beslutat att inte låta hundarna gå framför mig när vi är ute. Dels för att de drar så att jag får ont i kroppen, och dels för att det är ju jag som är Alpha, och inte någon av dom. Jag använde mig av små korrigeringar med kopplet, och så tsssch-ljudet.  Pyret och Godis fattade det snabbt, men det tog nästan hela rundan för Lillan att ge sig.


Igår tog jag mod till mig och ringde för att bestälal tid hos min läkare. Mina tår har bekymrat mig länge nu, fryser om fötterna, tårna ändarr färg från hudfärgade, till vita, till blå (de ser nästan döda ut) Jag har ibland blåsor på tårna som besvärar, och vissa dagar är det hopplöst med skor och strumpor.

samtidigt som tårna är ganska så känslelösa, så är de hypersensitiva, coh det är ett stort bekymmer när man ligger i sängen tex, att dra foten (genom att böja knäet) kan vara smärtsamt när foten dras över lakanet. Mina mjuka lakan känns som tagel...

Och så är det det där med min mage, misstänker att jag fått ett litet bråck i op-ärret, och doktorn ska ta en koll. Tror att det är en kombination mellan att jag bar tungt när vi städade efter kaninutställningen, och den hemska förkylningen o hostan jag ahde i slutet av december.


Får se vad doktorn säger på tisdag när jag är där...

Av Camilla - 15 januari 2009 10:57

En av mina vänner på Facebook, har gått med i Steve Stifflers fan club.

Min syster hade en valp i sin sista kull, som hade attityd. han var den som var vildast, syntes mest, tog för sig av livet, och hans namn blev Ztiffmeister. passande.

Så när Lukas gick med i Stiflers fan club, så blev jag väldigt full i skratt!

Av Camilla - 15 januari 2009 08:49

Igår kom det ett brev från Lätta Kryss, jag hade vunnit en korsordspenna (igen) och en trisslott... Tyvärr var det allt det blev av det, men mankan ju inte vara hagalen, bara att vinna på korsord är ju bra.  =)

Av Camilla - 14 januari 2009 15:36

Jag är en stor beundrare av Anna Book. Den stammar från Solstollarna, när hon var i 15-års åldern (tror jag). Hon var med i Melodifestivalen med ABC.

Hon har en underbar röst, verkar ha en härlig, positiv personlighet och så är hon vacker. Inte söt, nej, inte enbart, utan VACKER!

Trots att hon innan sin operation hade en hel del för mycket kilon på sig (liksom jag) så har hon alltid varit en vacker, snygg, sexig KVINNA. (Ojdå, det låter som om jag vore kär i henne...*fniss*)


Under 2008 gjorde hon en likadan operation som jag har gjort, och jag brinner av nyfikenhet över att få se hur hon ser ut idag. Det är få foton ute på nätet, men de jag har sett visar en lika vacker Anna som alltid.


Får erkänna att jag under en period i min ungdom, var fruktansvärt avundsjuk på henne, och innerst inne finns säkert fortfarande ett gryn av det, men samtidigt är jag även så glad för hennes skull. Och så önskar jag fortfarande innerst inne att jag hade lite av hennes skönhet, självförtroende och gnista. Jag menar, det lyser ju om henne! 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards