Alla inlägg under december 2008

Av Camilla - 12 december 2008 10:03

Får sjunga dagens julsång:
Winter Wonderland.

Lite winter wonderland känsla var det idag att vakna till någon centimeter snö, men den varar inte länge för samtidigt var det dropp från himlen i betydligt blötare form...

Av Camilla - 11 december 2008 18:16

Gick vid två-tiden, ville hinna innan det började att bli mörkt. Märkte av att det var lite halt här och var, men med rejäla skor med bra sula, och bra musik i öronen så gick rundan undan och utan några missöden.

Till och med Godis hängde med, i tisdags var hon trött och sista biten gick hon bakom oss, men idag gick hon framför oss =) Härligt att se gamla kärringen vara så pigg och alert.


nu, ett par timmar efter promenaden, så sitter jag här, trött och frusen. Konstigt att lite frisk luft kan göra en så dåsig och trött, och att man fryser när man väl är hemma och inne i värmen, när jag gick svettig och varm ute i kylan så var jag bara varm...

Av Camilla - 11 december 2008 11:12

En halv sopsäck är det just nu med kläder, vissa tröjor är använda mindre än 5 gånger.

Dags egentligen att rensa bland byxor också, men det tar vi senare, kan sy in dom lite först. Svårt att hitta kläder man verkligen trivs med, innan på grund av att jag var så stor, svårt att hitta kläder i den storleken i affärerna, och nu för att jag vet faktiskt inte vilken storlek jag har. Jag har aldrig gillat att handla (återigen för att jag var så stor) utan har alltid (nästan) beställt på nätet. nu måste jag snart ge mig ut i klädaffärerna och prova nya plagg. Har brist på tröjor med lång ärm, t-shirt däremot har jag massor av.

Får också ta in klockorna, den ena i alla fall, den snurrar på armen. Den andra tror jag är så mycket intagen som den modellen medger.


Och underkläder, hmm..... mina bygel BH är i största laget numera. Tyvärr även kuporna.... inte mycket till bröst kvar ..*SUCK*.. dessutom vill de inte stanna på den höjdnivån där de var för 10-15 år sedan.... som Emme sa en dag: tycker du börjar se lite hängbröstad ut. Det var nog mer förskräckligt än att se mitt hår falla i tussar.


Ja, förresten, håret börjar att komma tillbaka. Visst fäller jag fortfarande, men det är mycket kort babyhår som står rakt ut i pannan, hihi.

Av Camilla - 11 december 2008 09:36

Frös när jag kom hem,och gjorde misstaget att låta alla tre hundarna ligga i sängen.... det gör jag inte om på länge det kan jag lova!

Idag är jag alldeles stel, och har ont i nacken, armarna, huvudet, händerna mm.

Men varmt var det =)

Av Camilla - 11 december 2008 09:26

Vår klass hade julfest i går kväll.

Av ca 31 var vi i alla fall 24st och det var ju roligt att så pass många ville träffas.

Jag drack inget eftersom jag dels körde och dels så har jag inte vågat ännu att börja dricka, med tanke på nya magsäcken etc. (Får väl börja öva hemma, fniss)

Jättetrevligt, och stor eloge till Pernilla, Fia, Christians, Victor etc som var de som ordnade det.

detvar knytkalas så alla hade bidragit till maten, godiset och den ofarliga varianten av dricka.

När det var dags för julklappsutdelningen så skrattade vi så vi tjöt och tårarna rann när "Tomefar" spelade =)

Dagens gladaste "lilla pojke" var nog Simon som redan under julklappsutdelningen satt på golvet längst fram och väntade på sin tur, och som sedan fick Hello Kitty spelare och kinderegg i sitt paket. Eller Tomten själv som tog Nina med sig ut i famnen som sin julklapp.


Halt som f-n när vi skulle köra hem. Gick i max 90 på stora vägen, och genom Sölvesborg och Gammalstorp startade jag på 70 men eftersom det var lite mysko känsla i ratt och däck, så fortsatte den färden i 50km/h. Vägen glittrade och där det hade legat vatten var det nu is.


Ska srpinga ut med kameran och fota all rimfrost på träden om en stund.

Av Camilla - 11 december 2008 09:25

Så passa på att njut av dessa rösterna!

Har köpt deras skiva, den är jättefin.


Det är Celtic Woman som sjunger

Av Camilla - 10 december 2008 09:23

Anmälan gick ut i måndags och det är närmare 400 kaniner anmälda (lite eftersläntrare så det blir nog strax över 400)

Jag ska ställa Pippi-Lotta, och fyra svarta hermeliner.


Redan i somras i alingsås (i juli) pratade Lotta med Kjell C, Peter L, Glenn L, Affe H och Eva-Lena L och frågade om de inte kunde komma och döma, och de tackade ja DÅ, så vi hoppas att det fortfarande håller. Vi har aldrig haft det gänget samlat hos oss. Har haft Peter och Eva-Lena innan ett par gånger men inte hela gänget. Ska bli skojsigt!


Jag vet inte om jag hoppas att PippiLotta hamnar hos Kjell eller Peter, eller inte.... de är ju uppfödare av belgisk hare, men så vet man inte om hon mostvarar deras typ av hare.... och hon har ju inte den färgen som de har, de föder upp (JÄKLIGT BRA) viltröda harar, har vunnit LU 2 år i rad med belgiska harar på 96,5p (ingen annan har lyckats få den poängen någonsin innan i Sverige)

Av Camilla - 10 december 2008 09:19

Och skriv gärna en kommentar här varför osv.

Själv har vi en tradition av att ta in den den 20 december. Vet inte riktigt varför men det har varit så en tid, om inte mamma tjuvstartar vill säga =)

20 december var min älskade mormors födelsedag, men det hängre nog inte ihop med det för vi har gjort det sedan långt innan hon dog. (egentligen fyllde hon år den 19 december, men eftersom det enligt prästen blev så många 19, då hon föddes den 19 december 1919, så ändrade han till den tjugonde)


Hur länge har ni den kvar sedan då?


Vi brukar försöka att ta ut den igen runt 13 januari (Tjugonde knut) men ett år skulle jag och Linda vara snälla mot mamma och storstädade nerevåningen strax efter nyår, slängde ut granen, och det året hade vi en jättefin gran som inte ens hade börjat att barra ännu så mamma blev oerört besviken, och ända sedan det året har mamma själv fått sköta utstädningen....

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards