Alla inlägg den 17 februari 2010

Av Camilla - 17 februari 2010 20:06

Går av stapeln i helgen. I morgon vid halv tio åker mamma, pappa o Linda dit upp med ett 20-tal kaniner. En av dom är min. Jag tror inte på några stora vinster på Cider denna gången, hon är brun i tonen (svart annars) och har påbörjat en ny fällning.

Själv stannar jag hemma, inte sugen på att sitta så länge i en buss med min mage, inte heller så pigg på att umgås med... inte efter allt hennes skitsnack. Dessutom så har jag inte haft råd att åka med heller.


Önskar Lycka till och hoppas ni har trevligt.

Av Camilla - 17 februari 2010 09:32

Satt och surfade runt på hemsidor igår, och hittade eventuellt en hane till Lillan.

Han är b&t, född 2000, bara haft en kull tidigare som föddes när han var 9, biljud nu men friskt hjärta vid 9, vilket är kanon.

Nu kanske många ojar sig, använda en hane med biljud. Men på vår ras är det så att ju äldre hanen är när han är frisk desto bättre val at använda, och en hane som var UA vid 9 och har fått biljud efter det anses vara ett mycket bra val EFTERSOM det inte anses vara det ärftliga biljudet/hjärtproblematiken vi har, utan anses vara åldersrelaterat.

Dessutom tävlar han i de högre klasserna i agility trots sin ålder.

Namn? Kommer senare när hans familj sagt om jag får låna honom eller inte.

Av Camilla - 17 februari 2010 09:26

Jag tror att jag började göra för mycket för snabbt.

Började ju redan i söndags när jag fixade med mina kaniner som ska med till Lu, och påbörjade kloklipp på Lindas. Den dagen vätskade jag ordentligt.

Dagen efter var det fortsättning kloklipp och så kom Benjamin, vem kan vara riktigt lugn och stilla med en härlig 2½-åring som leker och busar?

Jag känner ju mig inte dålig/sjuk/nyopererad utan orkar mycket mer och är sugen på mycket mer....

Men det straffade sig som sagt, så igår ringde jag till Kirurgen för att fråga råd, och fick till svar: håll det torrt och rent med tvål och vatten, ta det lugnt, kolla febern och hur vätskan ser ut.

Tja idag är det hur bra som helst. Jag var nere vid 5 i morse och passade på att byta kompresser eftersom jag vätskat igenom dom, men nu är det hur fint som helst. Tvättade det rent och låg en kvart-halvtimme med det öppet så det fick torka innan jag la ny kompress i naveln, och sedan tejpade runt som vanligt. Känns säkrare idag. Inte så oroligt.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards