Direktlänk till inlägg 17 januari 2010
4 pers ca 25 min tillagningstid + 1 timme svalt
200g mörk chjoklad minst 60%
1 knivsudd salt
2 äggulor
2dl vispgrädde
Bryt chokladen i en skål, och smält över varmt vattenbad eller i mikron.
Lyft upp skålen ur vattenbadet och rör ner saltet och öggulorna.
Vispa grädden och vänd ner chokladblandningen i den
Fyll moussen i 4 små koppar och ställ svalt i en timme.
Jag köpte tyvärr för lite chokald så jag gjorde halv sats, som jag sedan delade upp i fem snapsglas, vilket visade sig vara en perfekt portionsstorlek.
Första skeden var lite bitter men sedan gled det ner utan problem. Gott var det!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
|||||||
4 | 5 |
6 |
7 | 8 | 9 |
10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 |
15 |
16 |
17 | |||
18 | 19 | 20 |
21 | 22 |
23 | 24 | |||
25 | 26 |
27 | 28 | 29 |
30 |
31 | |||
|