Alla inlägg den 3 september 2012

Av Camilla - 3 september 2012 13:56

Vet inte varför men jag är så trött, orkar knappt hålla mig vaken. Borde kanske passa på att sova samtidigt som Linus gör det, men det är ju då jag kan bara vara själv, läsa, lösa korsord, sticka på hans kofta, börja på middagen och tvätta kläder.

Somnar snabbt på kvällen men vaknar flera gånger varje natt, så fort Linus gnyr till så är jag där med nappen, rädd att han ska väcka sin pappa som ska upp halv fem varje morgon för jobb. 

Lite allmänt ont i halsen och huvudet, varje dag. Ont och matt i benen. 

Ibland känner jag mig bara för att sätta mig rakt ner i en hörna och stortjuta av trötthet. Och ibland är jag så less på att inte ha något att göra, bara gå här hemma med Linus om dagarna.

Får se till att laga barnvagnshjulet som tappar luften, så att jag kommer ut till Kyrkans öppna verksamhet någongång i veckan i alla fall.

Och på onsdag kommer Linda och hämtar oss så att vi kan åka hem till Agerum ett par timmar. Snusa på senaste kusinen Hampus, och bara umgås med familjen.

Kanske kommer Linus farmor och farfar en stund i morgon kväll, för lite bus.


Linus har lärt sig att förflytta sig i Lära-gå-stolen ganska mycket nu. Tar inte många minuter förrän han är ute i köket, om han tar valvet borta vid matsalsbordet. Andra valvet, från hallen, har en högre tröskel så där tar det stopp.

Grindar till trapporna upp och ner ska införskaffas i veckan eller helgen. Än så länge funkar det med att sätta barnstolen för, men snart är han så stark i benen och  full av nyfikenhet att det inte hejdar honom så länge.


Har börjat att ge lite vanlig välling i hans pepticate. Tre mått om dagen får han än så länge, när han klarar ett mått i var flaska utan att få ont i magen, då ökar vi mängden. Ska ta det sakta enligt läkaren. Har vi tur så går det bra. Ser än så länge inga problem med det. Och han har börjat att smaka blåbärspuré. Testade lite andra sorter också, men blåbären är det som funkar bäst.


Magen sköter han galant numera, bajsar nästan dagligen, och ibland blir det helsanering av lillkillen, för om man sitter i gå-stolen så har bajset bara ett håll att ta vägen: uppåt. Blir lite tvätt där. Men han kräker inte lika mycket längre.


På fredag ska han få sina 5-mån sprutor och måndagen där efter är han 5 månader på dagen. Jösses vad tiden gått snabbt och vad mycket som har hänt under denna tiden med knyttet! Ska bli intressant att se vad han väger och hur lång han har blivit sedan sist :)

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards