Direktlänk till inlägg 17 oktober 2010
900g skalad potatis
2 vitlöksklyftor
1 tsk salt
2 dl fiskbuljong
½ msk olivolja
2 msk riven parmesan
1 knippa dill
svartpeppar
Eftersom vi åt potatismoset till kaninköttet, så uteslöt jag fiskbuljong och dill, och använde stekskyn från köttet. Inte dumt, men kunde behövt mer sting, alltså, var inte snål med vitlöken
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
|||||||
4 | 5 | 6 |
7 |
8 |
9 |
10 | |||
11 | 12 |
13 | 14 | 15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
|||
|