Alla inlägg den 22 maj 2008

Av Camilla - 22 maj 2008 18:29

Boye, Zeraphina's Montgomery, avled i söndags 10 år och 7 månader gammal.

Boye hade hjärta UA som 7 åring, men ett litet biljud nu de senaste två åren. Det var dock inte det som dödade honom, utan enligt veterinären hade han troligen fått en hjärnblödning eller propp i hjärnan.



    R.I.P Boye

Av Camilla - 22 maj 2008 12:41

Var idag hos distriktan och fick mitt op-sår kollat igen. Nu har jag bara tejp på två ställen och resten av såret/ärret är naket.

Lite oroande känsla, så lite som håller magens innehåll på plats. Kommer nog att dröja innan min ofrivillga handpåläggning på magen försvinner...


Men så fint! Hålen efter "stämplarna" är även de igenväxta nu.

Av Camilla - 22 maj 2008 08:51

Kan man nästan tro när man ger mina hundar. Först följer de med en ut i hallen där tunnorna med hundmat står. Fyra hoppande galningar som är lika utsvultna som krokodilerna i floden när gnu-vandringen inleds. "Ge oss mat NUUUU!"

  Ja, förutom Elton då som gärna tar en tur upp på ovanvåningen för att försöka smita in på Emmes rum och sno Snottes (kattens) kattmynte-indränkta råtta. Visseligen är Elton utställd med bra resultat, ettor, så han måste ju motsvara standarden för cavalierer, och visseligen har han lämnat rastypiska avkommor, men någonstans i hans DNA måste det vara ett fel, för han älskar kattmynta! Förra råttan (nej, det ar en mus) som Snotte hade med kattmynta inuti, den tog Elton sönder och åt upp...


Sedan springer de ut i köket: Lillan och Pyret snurrar på stället, springer i vägen och skäller, Elton sätter sig på sin plats där han alltid får mat och Godis, som aldrig haft så stor aptit, hoppar runt fötterna, fast hon är den tysta.


Elton får sin mat, luktar lite på den och börjar sedan äta, en kula för kula. Ingen jäkt, ingen brådska...På andra sidan grinden slänger vilddjuren (flickorna) sig över faten. Ja, Godis får sin direkt, men Lillan och Pyret får sitta ner och vänta och inte äta förrän jag säger varsågod. Dreglet börjar rinna på Lillan, men det tar sin lilla tid att lugna ner de båda så mycket att de sitter still och väntar. Dessutom krävs det ögonkontakt innan jag säger de magiska orden. När de väl yttrats så tar det mindre än 30 sekunder frö dom att sluak sin mat, och sedan inleds jakten på mer ätbart: "var-var-var?"


Önskar att jag visste ett sätt att få dem att äta mer långsamt, men nä....

Av Camilla - 22 maj 2008 08:00

Jag kan inte minnas att hundarna dragit in gräs så värst någon gång när Emme klippt gräset med åkergräsklipparen...

   Igår klippte hon igen, och idag har vi en ny konstig matta inomhus. Hundarna har dragit in oerhört mycket, liggeri kokor och tussar över hela köksgovet och tv-rums golvet.

  Fast de är lika lyckliga för det =)

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards