Alla inlägg den 8 maj 2012

Av Camilla - 8 maj 2012 14:26

Zeraphina's Love Is All Around har valpar på kennel Charming Illusion.

Pappa är Mimmidalens Great Razzle Dazzle.

http://charming-illusion.se/

Av Camilla - 8 maj 2012 14:10

Japp, idag är fröet hela fyra veckor. Jösses vad tiden går snabbt. Känns inte så länge sedan han fortfarande låg i magen, men å andra sidan, 4 veckor är ju inte så länge egentligen.

Just nu ligger han och sover i sin babysitter. Eller nej, i mormors, men den ska vi återlämna i helgen, för igår fick han en ny, en Disney, från JYSK. Har en till i källaren till honom, men den är inte ställbar och har inga roliga disney-figurer (Puh-björnen, Nasse och Tiger) hängande i sits framför honom.

Egentligen är han en lätt unge, nu när det nästan bara är välling som står på menyn. Ammas görs det bara i nödfall, jag har - trots bröstens storlek - inte så mycket di verkar det som, eller så är det dåligt krut i den, för visst började han att öka i vikt, men inte så bra, och face it - det är enkelt och nimt med välling, behöver ju inte bara vara jag som ger mat, till pappas förtjusning.

Men en sak som jag funderar på, och som jag tycker ställer till en hel del problem, främst för att det är så jobbigt att se hur han kämpar innan det ger resultat: bajseriet. Han mår verkligen inte bra när det är dags, högröd i fejset, krystar så han kräks innan det kommer något. Vet ärligt inte om det är magknip, det är ju bara i samband med bajsning.

Han är inte förstoppad, det kommer ganska så regelbundet numera, i princip dagligen och  då flera omgångar. Men det tar flera timmar av jobb innan det hamnar något i blöjan. Tycker så synd om honom!

Så idag köpte jag några förpackningar färdig Baby Semper, ska testa att ge honom och se hur han reagerar. Vill inte byta rakt av, man vet ju inte hur han reagerar på den, då kanske vi kan börja snacka magknip av rang!


Är medlem i både Pampers och Libero klubbar, och har haft lite problem med att registrera Papmers New Baby 1 Newborn's paket i klubben. Tredje paketet nu som koderna är ogiltiga enligt sidan. Har fått maila till Pampers om det, nu idag skrev jag: vad kan det bero på??

Är det några andra som har haft samma problem?



Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards