Direktlänk till inlägg 8 mars 2011
Fick ett erbjudande om att testa dr Oetkers stenugnsbakade pizza, och tänkte varför inte?!
När jag stod vid frysdisken och skulle välja vilken sort jag skulle testa, så var det ett dilemma. Jag ville ha mycket smak, lite sting och många goda ingredienser. Fastnade för bilden av Speciale, då Diavolo såg ut att ha lite väl mycket sting i sig.
När jag idag skulle testa den, så började jag med att titta på förpackningen, som var mycket inbjudande. Däremot var det lite jobbigt att hitta huvudingredienserna i beskrivningen, då det var himla mycket text där. Hade kanske gått att ange under pizzans namn att det var salami skinka etc som hade "huvudsmaken".
Måste tyvärr säga att helhetsintrycket inte var på topp.
När jag tog ut den så blev jag förtjust i hur den såg ut, riktigt inbjudande, och med mycket topping. In i ugnen, inga problem med det, och så bara att vänta.
På plussidan: jag åt knappt en 3e del innan jag var mätt.
På minussidan: mycket sting ja, men knappt någon smak. Botten lite väl tjock för mig. Och lite fett som rann på den, mer än vad det brukar på frysta färdigpizzor.
Osäker på om jag kommer att köpa den igen.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 |
13 |
|||
14 | 15 | 16 |
17 |
18 |
19 |
20 | |||
21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 |
29 |
30 | 31 | ||||||
|