Direktlänk till inlägg 23 september 2011
4 port
Tänk på att LCHF är vädligt mättande, man orkar helt enkelt inte äta lika mycket som vanligt.
Pajskalet:
smör
4 ägg
1 dl grädde
Fyllning:
2 dl creme fraiche, gärna med smak. Jag tog chili och paprika
1½dl grädde
riven ost
kycklingfile i små bitar
broccoli
1 Sätt ugnen på 225 grader. Smält lite smör i pajformen.
2 Tärna kycklingfilén i små bitar och stek dom i stekpanna
3 Vispa hastigt ihop ägg och grädde, häll i formen och grädda i ugnen tills det fått ordentligt med färg.
4 Dela broccolin i buketter och Koka den, tiden beror på hur krispiga du vill ha buketterna. Jag brukar koka upp vatten, salta lätt, hälla i buketterna och låta ligga någon minut.
5 Smält creme Fraiche i en kastrull, ta va från värmen. Ha i riven ost, grädde, kyckling, broccoli. Fördela i pajskalet, ha på lite svartpeppar.
6. Grädda i 15-20 minuter. Ta ut och låt Vila i minst 15 min innan servering.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 | 7 | 8 |
9 |
10 |
11 | |||
12 |
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 | 21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
|||
26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
|||||
|