Alla inlägg under maj 2012

Av Camilla - 1 maj 2012 10:28

Lillkillen blir hela 3 veckor gammal idag, eller ja, i natt är väl mer sant :)

Just nu "firar" han sin dag med att sova i vaggan.

Har minskat amningen och ökat vällingen och han sover mycket bättre. Kändes hemskt att göra det, hade verkligen siktet inställt på att amma, men han ökade inte så bra så jag fick börja komplettera, och sedan blev det mer och mer välling, för att han skulle somna bättre och ha mer ro för natten.

Det funkar mycket bättre med att sova i vaggan om dagarna elleri vagnen. Första turen i vagnen blev kortare än beräknat för han vrålade som en mistlur. Med facit i handen - inte så konstigt, han var säkert hungrig...

I förgår tillbringade han ett par timmar i sin vagn ute, sov som en liten stock. Och ja, drog nog ett par stockar också, låter lite smågulligt när en bebis snarkar.

Att åka bil är bara ett plus just nu, inte många meter förrän de blå är slutna och han sover där också.


Igår var vi hos mormor och morfar och grillade korv, där sov han inget alls knappt, utan var vaken antingen i moster Lindas knä, eller i pappas knä. Mysigt att det går så bra! Kusin Joel höll också honom ett tag.

Åkte hem vid åtta- halv nio tiden och gissa om det var tre trötta människor som kojade efter första avsnittet av Alcatraz. Att lite frisk luft kan få en att däcka på det viset :)


Idag hade jag tänkt att ringa runt, dags att skriva faderskapspapperna eftersom vi inte är gifta, och boka om tiden för cellprov, måste gått minst tre månader efter förlossning innan man kan ta det. Ringde men ingen ville prata med mig, och så kom jag på det: röd dag! Inte så konstigt det var svarare överallt :P Jag går ju hemma utan några större måsten och Markus jobbar oavsett dag så man tänker inte så mycket på att det är "jobbfri" dag idag...


Avslutar inlägget med två bilder på guldklimpen (som för övrigt börjar att röra på sig i vaggan nu) det ena från BLT och det andra hemifrån när han sover i sin vagga med hunden från farmor och farfar att vaka över sig.

     

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards