Direktlänk till inlägg 30 maj 2011

Helgmys

Av Camilla - 30 maj 2011 09:15

Ingen fredagsmys med    denna helgen. Nej, jag följde istället med Lotta, pappa, Linda och Malin till kaninutställning i Linneryd. Har inte träffat "alla"  på snart ett år. Jo, när Ingmar fyllde år så träffade jag Eva, Kenne och Linus, men inte de andra: Anette, Babsan, Marie, Barbro & Gunnar osv.

Tidig morgon för mig, och lång dag då jag inte lyckades somna i bilen varken dit eller hem, till skillnad från mina baksätetskompisar Linda och Malin.

Vi passade på att ta en tur in till Tingsryd under dagen också, hittade mors dags present åt mamma, svarta ljusstakar för värmeljus att hänga på väggen. En tur inom Börjes också. Vi har inga hästar längre, någon av oss, men finns det något som luktar bättre än allt lädret bland hästsakerna?? Jo det skulle ju vara bebis isåfall. Men Börjes har ju hundsaker också, så jag kom hem med bajspåsar och ny klotång, nyttosaker som alltid behövs.

Väl hemma möttes jag av världens bästa Benjamin och hans familj.

Benjamin ja. Han följde med mig upp och satt i min säng och tittade på Musses klubbhus. Så kom Markus, Niklas lillebror in, och la armen runt mina axlar. Då tittar Benjamin upp på honom med lagom svart blick och säger: det är MIIN Milla!!

Härliga unge   

Passade på att fota dom alla i min säng:

 

från vänster: Benjamin Lillan  Markus och Klara (notera Klaras tag runt Lillans hals, hon blir så frustrerad om Lillan springer iväg innan de fått kela ordentligt)

Klara kan vara känslig för mycket folk och höga röster, så det slutade med att hon var uppe på mitt rum tills hon somnade. Det är en annan kul historia. Normalt sett står hon vid grinden och smågråter, med tutte och snutte i hand, när jag går upp, men efter någon minut glömmer hon bort mig och springer tillbaka till de andra. Men i lördags stod hon och grät så länge att Emme ringde upp och frågade om hon fick vara hos mig. 10 minuter senare sov lilla Pompan:

 

Igår var det likadant, hon hade full koll på mig. När jag var på toa så stod hon ute och försökte öppna dörren. Hon ramlade på mattan nere och var så trött så hon bara grät (utan att ha slagit sig) och tro inte att det var Emme som skulle ta henne, nej hon skulle gå till mig, så jag inte kunde smita upp utan henne. En riktig Milla-kväll.

Annars tillbringade jag nästan hela söndagen i min säng. Hade en sju helvetes huvudvärk som inte gav med sig av något. En riktigt bultande, varenda puls-slag gjorde ont i huvudet.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Söndag 7 april 16:06


  Denna honan kommer att paras senare i vår. Båda hennes föräldrar ör stambokförda på 95p, pappa Jocke har 2*95. Hon har själv 2*95p.  Hon ska paras med Herr Larsson, 96p.  ...

Av Camilla - Onsdag 3 april 13:33

I går hade vi föräldrarmöte i Linus innebandyklubb. Det är flera föräldrar som klagat på tränaren och den som är med som ledare på matcherna. Det toppas i laget under matcher, Linus är en av dem som får minst spelartid, minst byte och minst passninga...

Av Camilla - Onsdag 3 april 13:09

I helgen funderade vi på att byta till sommardäck men det kom en heldag i Furuboda och en kaninutställning i vägen    När vi vaknade upp i dag kändes det helt okej. Visseligen har det mesta smält bort men vitt var det ändå. Men några bakslag ska ...

Av Camilla - Onsdag 3 april 13:00

Nu har vi varit på kaninutställning i mars månad. Först var det Örsjö 16/3. Jag ställde mina 2 sparade rex-flickor och Linus ställde Nacho och Herr Melin.  Mina flickor fick 93p vardera. Den ena för att hon hade längre vita stickelhår och den andra...

Av Camilla - Torsdag 14 mars 09:39

Ja, faktiskt det är helt okej. Det är mindre okej att vara elak och småsint för att man känner så. Jag kan vara avundsjuk på andras framgång, lycka eller tur. Det betyder inte att det är okej att börja prata illa om dem, till dem osv. Jag är avun...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards