Alla inlägg under februari 2009

Av Camilla - 16 februari 2009 11:57

Hmm, vad ska man säga. Nu är det liv i den, men larmet startar ideligen och så fastnar blinkislamporna på förarsidan och står på hela tiden. Fattar  inte varför den gör så.

Niklas och Sylvester kom frö att försöka koppla loss det, men det är kopplat till starten, så så fort de trodde att de fixat det så gick det inte att starta bilen.

Och versionen är så gammal, att det går knappt att få tag i någon som vet hur det ska gå till....=(

Av Camilla - 16 februari 2009 11:55

Dås ka jag gå och titta på Bolt med ett helt gäng. I min bil ska det vara Malin (som börjar få tillbaka sin röst) Anton (som är snuvig igen) och Molly.

Vi har köpt biogodis i vanlig affär (ja, jag fuskar och äter godis också idag, men jag tänker köpa mitt på bion, tänker köpa en liten förpackning med deras underbart goda biosnacks, sour creme and onion eller barbeque, eller blandat)

På bion ska vi också köpa varsin låda med popcorn till barnen.

Tiden segar sig framåt.

Av Camilla - 16 februari 2009 08:29

När hundarna ska ut, så är hon med precis som vanligt, och snusar, strövar och gör vad hon ska på tomten... men de två senaste målen har hon inte ätit upp sin mat.

Kan vara en protest eftersom det har legat gottebitar i deras mat under en vecka ungefär men nu var det slut, men nojjig som man är så fruktar man alltid det värsta. Och eftersom hon inte har alla tänder på plats så kan det bero på att kulorna är för hårda. Tror att jag ska blöta upp det till kvällsmaten och se om det går bättre. Vet att hennes pappa Eddie hade problem mot slutet, kunde bara äta uppblött mat. Men han var ju 3 år äldre än hon när dte var dags....

Min ragata börjar bli gammal. Usch!

Av Camilla - 15 februari 2009 08:02

Hmm, ja vad ska jag säga? Söndag... inte min roligaste dag normalt sett, det betyder ju bara att man är på väg tillbaka till verkligeheten, men å andra sidan så har vi en veckas ledigt nu där vi "bara" ska läsa in oss på litteraturen till kursen.

Godis väckte mig halv åtta idag. Tycker att när det är helg så kan man väl få sova till i alla fall åtta, men nej då. I Cesar Millans bok, kan man läsa att man inte ska låta hundarna bestämma när det är dags att stiga upp, äta osv. Hmm, han kan få låna Godis ett tag. Hon börjar pipa när hon tycker att vi ska stiga upp. Irriterande höga j-a pipljud. Inget man kan ignorera någon längre tid!


Mina hundar är lite frusna av sig, så när det är mer än -8 (som idag) då blir de inte långvariga ute. Fast först av allt kom de två katterna.... i etapper, för det går absolut inte att gå in samtidigt. Inte att sitta uppe i trappen heller på samma gång. Då blir det krig istället.


Tredje dagen på raken som morgonvikten är 85kg. Hoppas det består, så att det ska sluta pendla uppåt.



Av Camilla - 14 februari 2009 17:56

baserade på Nora Roberts böcker, så skicka ett mail till info@kanal5.se och fråga dom om de tänker köpa in de fyra nya filmerna som har premiär i USA under mars och april. Jag har skrivit om dem i ett tidigare inlägg, under kategorin Böcker och filmer.

Jag har skrivit till dom och frågat, och de har vidarebefodrat mitt mail till den avdelningen som sköter om inköp i den kategorin. Tror att OM vi är flera som skriver och eftersöker dessa filmerna så är det större chans att de köps in under året.

Av Camilla - 14 februari 2009 08:50

Vill önska alla en mysig och härlig alla hjärtans dag, singlar som upptagna.

För mig är detta en helt vanlig dag, men det finns säkert många som gör något speciellt idag.

Dessutom, är man singel och inte vill vara solo denna dag så kan man ju alltid hyra en date. På aftonbladets sida  kan man läsa om 25-åriga Claes som hyr ut sig själv som date. För bara "399:- i timmen plus moms" får du en middag eller ett biobesök med honom. Max en dans, sedan tack och hej.....

Om man nu tycker att det är patetiskt att vara singel idag, hur patetisk är man då inte när man HYR in en date?

Jag hade aldrig gjort det, om nu denna dagen hade varit så viktig för mig. Han är ju där för pengarnas skull - inte för min egen skull....


Nej, så viktig är inte denna dagen, gå på bio eller äta en god middag kan man göra själv.


Men jag önskar er som tror på mysigheten och kelet idag: en härlig Alla Hjärtans Dag!

Av Camilla - 14 februari 2009 08:29

Hur klarade ni er på "otursdagen" fredagen den 13?

Här var inget utöver det vanliga, en helt vanlig fredag. Ja, vanlig och vanlig. Jag städade ju rummet och hittade en del "borttappade" saker.

Rummet var så varmt i går kväll när det var dags att sova, att jag hade fönstret öppet och skruvade ner elementet.... vaknade i natt och stängde förnstret... men det var bara 15 grader när jag steg upp, och jag fick gå direkt ner i källaren och sätta fart i pannan. Skulle vilja ha ett reglage så att man kunde sätta tempen på max 22 grader, och sedan höll det sig så. Med vårt gamla hus, gamla ledningar och mindre gammal panna och tank så funkar det inte på det viset. Man går mot det extrema istället. 17 grader i köket på morgonen och 26 grader på kvällen. Hopplöst!


Joel sover här, och han skulle ut och prova att bygga en snöigloo idag. Blir nog inte jättebra, men han får ju ut och försöka i alla fall. Dels har det inte kommit tillräckligt med snö för sådanan lekar, och dels så har det varit för kallt för att kunna krama snön.


Vi skulle gått på bio i onsdags men det lyckades inte. Så nu har jag bokat 10 platser till på måndag, vi ska gå och titta på Bolt. Jag går alltid till Scala i Sölvesborg. Visst är Filmpalatset i Bromölla ett av de finaste i Sveroge, kanske även i Europa, men jag gillar inte det stället. Opersonligt, snäsig personal flera gånger när vi varit där, och framför allt: äckligt godis.


Malin och Anton skulle vara på kortis från onsdag till måndag och gått med dom, men igår ringde kortis hem till pappa Ingmar, Malin feber och ingen röst kvar, så morfar Arne fick köra in och hämta dom. Därför så många bioplatser, vi är ett helt gäng som ska gå: jag, Molly, Malin, Anton, Oskar, Joel, Jessika, Irene, Micke och hans Anton.


När jag steg upp och öppnade min dörr i morse, så satt Ika på pass och ville in. Men så stannade jag inte kvar uppe så hon var tvungen att springa ner efter mig. När jag skulel äta min halva frukost macka så skulle hon upp på bordet och kela, och när jag gick upp igen för att klä på mig så följde hon återigen efter, helt desperat efter kel (fast hennes kel är så smärtsamt med allt mjölktramp och utan att kunna dra in klorna helt på en del av tårna)

Nu när jag sitter vid datorn och ignorerar henne, så ligger hon i min säng och surar. Fattar inte vad som har hänt med henne, hon har aldrig varit så här tidigare. Måste vara ett tecken på senil (13 år)

Av Camilla - 13 februari 2009 12:03

Jag vet inte vad jag ska säga, men något av dom är bara jag!

Om jag inte har konstant påminnelse så "glömmer" jag bort saker och ting. Men får jag för mycket påminnelse, så uppfattar jag det som tjat och gnat och då kan jag strunta i det bara som en ren princip.

Jag förlorar konstant saker, förlägger dom. En strumpa försvann nog i skolan när vi hade idrott för 2 veckor sedan, mina tältpinnar till utställningstälten försvann efter Tvååkers-utställningen men dom hittade jag idag, där jag trodde att de inte låt när jag tittade.

Ja, ni har väl läst om mina cd-pennor.

För en tid sedan ville jag titta på Stolthet och Fördom. Inte den versionen med Keira Knightley, för den gillar jag inte alls, utan den med Colin Firth. Letade som en galning men fann dom inte någonstans, inte bland mina cd-skivor, inte bland mina dvder... idag hittade jag dom på trimbordet där även min regörningsskiva till cd/dvd låg.....


Inte heller är jag en sådan som följer en sak från början till slut. Jag påbörjar gärna projekt, men sedan tappar jag gnistan, hittar annat eller rent och slätt bara tröttnar.

Kolla min bantning, åt typ GI under ett halvt år, gick ner 27 kg och sedan bara ville jag börja äta normalt igen, POFF alla kilona tillbaka (denna gången är det lite annolunda eftersom det har varit OP, med allt som kan hända där)

Städa : URK! Nu har jag flyttat ut trimbordet i hallrummet, för att få mer plats och inte ha något som stjäl värmen från elementet, passade på att dammsuga, dammtorka lite här och där, och flytta lite möbler. Men så sitter jag här vid datorn, hittar annat som är mycket trevligare att syssla med,och min säng ser ut som en krigsplats, där ligger cd-skivor, kläder (använda en eller två gånger men absolut inte smutsiga, bara inte undanlagda igen) halsdukar, skolböcker, pärlor, vanliag böcker och så mitt i allt: katten Ika. Kommer att ta ett par timmar innan jag fått ordning på det, om jag inte tar mig i kragen.

Hade jag inte ställt min mobil så hade jag glömt bort att äta emellanåt, hur konstigt det nu kan låta.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards